VAŠE VPRAŠANJE
Pozdravljeni ! Zanima me kdaj bom našel sorodno dušo oz. žensko mojih sanj ' Hvala za odgovor !
ODGOVOR
Spoštovani,
za vprašanje se zahvaljujemo in v nadaljevanju podajamo odgovor.
Zavedati se je potrebno, da vse okoli nas in tudi mi sami proizvajamo energetsko polje in da le to deluje skladno z zakonom privlačnosti. Morda ste v preteklem obdobju o izpostavljenem področju izražali svoje misli, ki so imele ravno nasproten učinek od želenega. Vedite, da je vsaka misel naložba (pozitivna ali negativna), ki se povrne z dividendami. Imate svojo moč, da sami izberete svoje misli, ki jih uskladite z ljubeznijo, mirom in harmonijo. Namreč na to možno težavo opozarja karta Zakon privlačnosti, ki se je odprla v poziciji možnih problemov.
Razmislite o tem, vse dobro proučite in poskušajte najti pravo smer, ki vas bo vodila k želenemu cilju.
Trenutno pa ste v obdobju, ki vam lahko prinese želene spremembe, vendar le pod pogojem, da boste upoštevali že prej navedeno, predvsem pa svoji notranji intuiciji in vodstvu. Za pomoč prosite tudi angele, lahko tudi angele ljubezni.
Če boste sledili prejeti modrosti in vodstvu, je možen pričakovani izid v obdobju treh do šestih mesecev.
Vse dobro vam in vašim najdražjim.