| Modriportal | Datum: Ponedeljek, 04.03.2013, 13:20 | Message # 1 |
 Lieutenant colonel
Skupina: Administrator
Sporočil: 108
Status: Offline
| VAŠE VPRAŠANJE
Quote ................ Da ne bom preveč dolgovezila, kaj vam angeli povedo? Kaj v nastali situaciji bi morala sama naredit? Trudim se biti pozitivna, nisem jezna na nobenega, samo srce me boli. Zakaj je življenje tako kruto? Bolezem mi je vzela človeka, za katerega bi dala svoje življenje. Sem človek ki se predaja z dušo in srcem. Zakaj mi življenje ne nudi še ene možnosti, da bi ljubila človeka tako močno kot sem svojega moža? Kaj delam narobe? Ali si res postavljam prevelik zid okoli sebe? Kdaj se bom rešila iz te kletke, kdaj bom zaživela mirno, veselo, brez finančnih skrbi, vesela da sem ljubljena in da spet lahko nudim ljubezen tistemu, ki si jo zasluži?
ODGOVOR
Hvala za Vaše cenjeno vprašanje, istočasno pa Vas vabimo, da se registrirate in se nam pridružite na tem portalu.
Kot vidite, je del Vašega vprašanja namenoma izpuščen.
V zvezi z opisano situacijo razprte karte nakazujejo, da so vaši ljubezenski občutki resnični, zato so tudi vredni vašega raziskovanja, vztrajanja in predvsem nadaljnjega dela na tem, da se tudi uresničijo.
Je pa res nekaj ovir, ki so verjetno pritegnile trenutno situacijo kot jo opisujete. Kar dve karti nakazujeta, da je, če želite uresničiti svoje srčne želje, prišel čas, da očistite svojo energijo in sprostite kakršne koli vezi z vašim bivšim partnerjem. Vedite, da resnično ni nič narobe, če se spomnimo svojih premrlih ljubljenih, vendar moramo ustvariti praznino, da lahko vstopi novo v naše življenje. Energije, ki se ob tem ustvarjajo, verjetno nenamerno, pa vendarle, nam predstavljajo oviro na poti uresničevanja naših želja.
Angeli vas prosijo, da nadaljujete s sproščanjem vezi s svojim nekdanjim partnerjem, kadar koli se pojavijo stara znana čustva. Načinov je več, morda boste želeli simbolno zažgati pismo, da bi sprostili energije prejšnje zveze in tako opustili svoje stare občutke.
Morda je čas, da v opisani situaciji prevzamete vajeti in spodbudo v svoje roke. Poskušajte stopiti v stik z omenjeno osebo, se dogovorite za srečanje, na katerem si zaupajta svoje najgloblje občutke, kaj čutita drug do drugega ...
Bistvo: Situacijo je mogoče ozdraviti le z odkritim pogovorom, sprostitvi preteklih vezi in potprežljivostjo.
Vse dobro Vam in Vašim najdražjim
Vsem želim kar največ Vaš Guardian
|
| |
| |