[ Nova sporočila · Registrirani člani · Pravila foruma · Najdi · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Šifra: Belalid
ModriportalDatum: Nedelja, 24.02.2013, 18:38 | Message # 1
Lieutenant colonel
Skupina: Administrator
Sporočil: 108
Status: Offline

Dragi Angeli. Močno me skrbi, kako bo z mojo službo v prihodnje. Šef me hoče uničiti in nagnati. Grozi mi z disciplinskimi postopki. Prav tako je zahteval
uvedbo preiskave zoper mene.
......................

Priitiski v obliki raznih postopkov trajajo ze dve leti. Imam pa dva otroka in me je strah kaj bo z nami cče ostanem brez dela in zaslužka.
Zahvaljujem se vam za odgovor.
Z ljubeznijo vas pozdravljam,

Spoštovani!

Kot vidite, smo del Vašega celotnega vprašanja izpustili z določenim namenom.

Nahajate se v obdobju, ko lahko pričakujete določene pozitivne spremembe v družinskem okolju. Karta Mystique in karta Odnosi nakazujeta, da ste v opisanem odnosu na pravi poti in da so zvezde vsekakor na vaši strani. vendar pa je potrebno predvsem spremeniti način razmišljanja, se znebiti stresa in na vse vpletene pogledati z očmi ljubezni, oproščanja in odpustiti morebitne zamere. Vedite, da vsakdo ravna tako, kot sam misli, da ravna najbolj prav in kot je zmožen ravnati v neki situaciji.

Kompromis v vaši zadevi bo samo zvodenel celoten postopek in božanski načrt ter pomoč. Uprite se potrebi, da se bi podredili ali da bi ustregli drugim. Vsem vpletenim   razložite svojo vizijo, toda ni vam treba braniti vaših dejanj. Tako kot označuje karta Mystique, ki prihaja iz teme, se nahajate trenutno tudi vi in svetloba je na vidiku, če boste sledili svojim notranjim občutkom, intuiciji in prisluhnili navodilom in vodstvu angelov, ki so vam pripravljeni pomagati.

Vedite, da je skrajni čas, da očistite vse strupene in negativne energije, ki so se nabrale okoli vas in v omenjeni odnos.

Vse dobro Vam in Vašim najdražjim

Vsem želim kar največ Vaš Guardian

• Page 1 of 1
  • 1
Search: