Prva stran » 2014 » Maj » 19 » Pritegnimo ljubezen
17:54
Pritegnimo ljubezen

Ste že dlje časa samski in brez ljubezenskega razmerja? Ali pa ste morda obtičali v odnosu s partnerjem, kjer je čutiti pomanjkanje ljubezni? Čas je za korenito spremembo v življenju!

Kako delovati, da bi pritegnili ljubezen v svoje življenje?

Ljubezen pride, kadar jo najmanj pričakujemo, kadar je ne iščemo. Lov na ljubezen nikdar ne prinese pravega partnerja. Ustvarja le hrepenenje in nesrečnost. Ljubezen ni nikdar zunaj nas, temveč je v nas.

Nikar ne vztrajajte, naj ljubezen pride nemudoma. Morda še niste pripravljeni nanjo ali se še niste dovolj razvili, da bi pritegnili ljubezen, kakršno si želite.

Ne ustalite se s komer koli le zato, da ne bi bili sami. Postavite si merila. Kakšne vrste ljubezen si želite pritegniti? Pri tem upoštevajte in naštejte vse svoje odlike in pritegnili boste osebo, ki ima ravno takšne.

Poskušajte ugotoviti, kaj odvrača ljubezen od vas? Ste preveč kritični? Ali gre morda za občutek nevrednosti? Imate strah pred intimnostjo? Ste prepričani, da niste vredni ljubezni? Vprašanj in področij, ki lahko vplivajo na to, da se vas ljubezen izogiba, je še mnogo. Poiščite odgovore na to in bodite pripravljeni na ljubezen, ko pride (pride pa takrat, ko najmanj pričakujemo). Vedno bodite ljubeči, odprti in dovzetni za ljubezen.

Nekaj afirmacij:

Živim v sožitju in ravnovesju z vsemi, ki jih poznam. Globoko v središču mojega bitja je neskončni vrelec ljubezni. Zdaj dovoljujem, da ljubezen priplava na površje in mi napolni srce, telo, duha, zavest, celotno moje bitje, izžareva iz mene v vse smeri in se pomnožena vrača k meni. Večljubezni kot živim in dajem, več je imam dati. Njena zaloga je nskončna, Ker živim ljubezen, se počutim dobro. Ljubezen je izraz moje notranje radosti.

Kategorija: Duhovna rast | Ogledov: 420 | Dodal: Modriportal | Ocena: 0.0/0
Vseh komentarjev: 0
ComForm">
avatar