Prva stran » 2013 » April » 13 » Sporočilo nadangela Uriela:Veste kaj morate storiti
10:58
Sporočilo nadangela Uriela:Veste kaj morate storiti
V tem tednu nam, kot smo uvodoma zapisali, pomagajo pri naših vsakdanjih opravilih in problemih nadangeli. V ta namen nam dnevno sporočijo na kaj moramo biti pozorni in nam s svojim vodstvom kažejo pot naprej.

Vprašanje nadangelom lahko postavite na naslednji povezavi - za vprašanje klikni tukaj

SOBOTA 13.4.2013

Danes je z nami nadangel Uriel s sporočilom: Veste, kaj morate storiti

Večina izmed vas se ob pomembnejših odločitvah in situacijah, ko je potrebno temeljito razmisliti o naslednjem koraku sprašuje, kako naprej, zakaj mi ni jasno kaj moram storiti ... Vendar dragi moji, vedite, da ste veliko modrejši, kot si mislite in vaša notranja modrost vam je že ponudila odgovor, ki ga iščete, vendar pa ste ga morda preslišali, spregledali. Morda set ga celo slišali, vendar vanjniste povsem prepričani, zato vam predlagam, dav kolikor dvomite v prejeti odgovor, me pokličite in prosite , naj vam dam jasna znamenja, ki bodo pokazala pot naprej in potrdila vaše misli in predstave. Nadangel Uriel nam pomaga tudi pri tem, da preidemo od besed k dejanjem ter nam svetovai, v katero smer nadaljevati. Uriel nam osvetljuje pot in s tem pomaga videti njeasne položaje, situacije in izide. Sledite njegovim navodilom in pomgala vam bo, da boste prišli po korakih do željenih ciljev.

Bistvo sporočila nadangela Uriela:
"Zaupajte svojemu notranjemu vedenju,in vodstvu ter ga brez pomisleka upoštevajte. Prisluhnite, da boste jasno slišali in razumeli pomoč in vodstvo nadangela Uriela."

Vsa sporočila tega tedna, ki so nam jih posredovali nadangeli, najdete na naslednji povezavi - klik tukaj

Kategorija: Sfera angelov | Ogledov: 401 | Dodal: Modriportal | Ocena: 0.0/0
Total comments: 0
ComForm">
avatar