[ Nova sporočila · Registrirani člani · Pravila foruma · Najdi · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Glavna kategorija » Tedenske napovedi » Teden: 22.12.2014-28.12.2014 (Izkoristitie ugodne energije in čas pozitivnih sprememb)
Teden: 22.12.2014-28.12.2014
ModriportalDatum: Ponedeljek, 22.12.2014, 15:48 | Message # 1
Lieutenant colonel
Skupina: Administrator
Sporočil: 108
Status: Offline
Prihaja čas pozitivnih sprememb. Položaj se bo nenadoma in morda čudežno razpletel v vaše dobro, saj je sreča na vaši strani in lahko
pričakujete srečnejše obdobje.

Pomembno je, da se osredotočite na prihajajoče pozitivne spremembe, da jih boste znali pravočasno zaznati in ustrezno odreagirati. Pričakujte jih in uživajte v koristnih novih priložnostih, ko se vam te predstavljajo.

To je najboljši čas za uvajanje majhnih in velikih sprememb. Zato vam angeli na sre polagajo, da pojdite v korak z zavedanjem, da bo vse delovalo v vaše dobro.

Ozavestite, da se stari kolosi dvigajo in da se vse hitro premika naprej. Pričakujte hitro spremembo usode, ki je neizogibna. Pričakujete lahko tudi karmično ravnovesje, kar lahko čudežno spremeni dosedanji tok dogodkov. Namreč, če so nedavni dogodki zamajali vašo vero, boste zdaj spoznali, da so bili ne glede na vse, za vas pravzaprav pozitivni.

Pomembno je, da ostanete osredotočeni v svojem središču in ne dovolite, da bi vas vrgli iz tira dogodki, ki so zunaj vašega nadzora. Ne prelagajte odgovornosti za svoje napake na druge ali na okoliščine, temveč poskrbite za tisto, kar je v vaši moči.

V tem tednu je z vami nadangel Mihael, ki kot najvišji angel zaščitnik, stopa ob vaši strani skozi spremembe in vam daje pogum, moč in samozaupanje. Pokličete ga lahko vedno, še posebej pa takrat, kadar potrebujete posebno vodstvo glede svojega naslednjega koraka.

Vsem želim čaroben in uspešen teden!


Vsem želim kar največ Vaš Guardian
 
Forum » Glavna kategorija » Tedenske napovedi » Teden: 22.12.2014-28.12.2014 (Izkoristitie ugodne energije in čas pozitivnih sprememb)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: