[ Nova sporočila · Registrirani člani · Pravila foruma · Najdi · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Glavna kategorija » Tedenske napovedi » Teden: 09.06.-15.06.2014 (Aktualna yedenska napoved angelov)
Teden: 09.06.-15.06.2014
ModriportalDatum: Ponedeljek, 09.06.2014, 12:51 | Message # 1
Lieutenant colonel
Skupina: Administrator
Sporočil: 108
Status: Offline

Tukaj je aktualna tedenska napoved angelov

V prvi triadi tedna (ponedeljek, torek) bo marsikdo prišel do spoznanja, da je v določenih okvirih morda podcenjeval sebe in/ali svoje sposobnosti. V tem obdobju je pravi čas, da raprete krila in poletiite svojim ciljem naproti. Pomembno je, da s svojim načinom delovanja uveljavite svojo neodvisnost in ustvarjalnost ter verjemite v vse, kar lahko naredite in dosežete. Pojavi se lahko tudi izražena želja po pozornosti in priznanju.
Verjemite in verujte v to, da boste po naravni poti pritegnili prave ljudi, da vam bodo pomagali. Morda se bo v vaši bližini znašla oseba, ki bo še posebej pritegnila vašo pozornost. Poglejte bližje, preučite in morda bodo prav lastnosti te osebe (nekdo z izjemnim zaupanjem vase, ki je široko obdarovana s talenti in veščinami, oseba, ki je prepričljiva in jo je težko vreči iz tira) odločilno v plivale na vas.

Druga triada tedna (sreda, četrtek) nakazuje na neko razbremenitev in konec nekega obdobja ali zaključek stanja. Po drugi strani bo to pomenilo, da je skrajni čas, da se premaknete naprej, saj se je pravkar končal projekt ali življenjsko obdobje. Nobene koristi ne bo, če se boste še naprej zadrževali v tem položaju. Raje se otresite starega in pozdravite novo, ne glede na to, da boste ob zaključevanju morda občutili olajšanje ali morda tudi nekaj žalosti. V vsakem primeru je prišel čas, da opustite to, kar ste prerasli.
Vsekakor pa pri spremembi ni potrebno hiteti, zato si vzemite čas za prilagoditev. Med prehodnim obdobjem pa se posvetite sebi in bodite do sebe prijazni ter iščite podporo prijateljev in družine. Ob teh spremembah se lahko pojavijo tudi določeni strahovi, pride lahko do preobrazbe razmerij. Marsikdo pa lahko doseže duhovno preobrazbo.

V tretji triadi tedna (petek - nedelja) pa se boste morda znašli pred tem, da boste morali sprejeti težko odločitev. Zato bo potrebno temeljito raziskati vse okoliščine ali pa boste morali celo poiskati pomoč svetovalca. Ne glede na to, pa je že skrajni čas, da se prenehate obotavljati, zavlačevati in da se pričnete truditi v tej smeri. Poskusite biti osredotočeni in se izognite nestvarnim pričakovanjem. Morda je ta težka odločitev povezana s kakšno odvisnostjo, vsekakor pa se nanaša na vaše spremembe v življenju. V mislih se bodo dogajale hitre spremembe, pojavila se bo množica različic in na plano bo prišla domišljija. Pri tem izluščite bistvo in pogumno naprej.



Vsem želim kar največ Vaš Guardian
 
Forum » Glavna kategorija » Tedenske napovedi » Teden: 09.06.-15.06.2014 (Aktualna yedenska napoved angelov)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: