[ Nova sporočila · Registrirani člani · Pravila foruma · Najdi · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Glavna kategorija » Tedenske napovedi » Teden: 02.06.-08.06.2014 (Angelska napoved aktualnega tedna)
Teden: 02.06.-08.06.2014
ModriportalDatum: Ponedeljek, 02.06.2014, 15:23 | Message # 1
Lieutenant colonel
Skupina: Administrator
Sporočil: 108
Status: Offline

Tukaj je aktualna tedenska angelska napoved

V prvi triadi tedna (ponedeljek - torek) se lahko pojavijo nove vznemirljive priložnosti. Za marsikoga bo to tudi priložnost za napredek na življenjski poti in čas za spremembo življenja.

Bodite pozorni, saj so na vidiku nove ustvarjalne in navdihujoče možnosti na področju poslovne poti. Zelo pomembno je, da z navdušenjem sprejmete nove zamisli in tveganje, da bi sledili svojim sanjam. Če želite spremeniti svoje življenje, je sedaj več kot ugoden čas za to.

Kdor razmišlja o novi samostojni poti, je sedaj ugoden čas za ustanovitev  podjetja, možna je nova boljša služba oziroma napredovanje. Bodite pozorni na neko vznemirljivo novico, ki bo, če ji boste dali dovolj veliko mero pozornosti in odreagirali pravočasno in v pravo smer, pomenila nov svež začetek.

Druga triada tedna (sreda - četrtek) vam lahko prinese krasne nagrade kot poplačilo za vašo ustvarjalnost in dobro delo. Dneva sta ugodna, da nas doseže t.i. »Midasova roka«, zato bo cvetelo vse, kar vzgajate ali čemur trenutno posvečate svojo pozornost. V tem trenutku je vse, kar se nanaša na ustvarjalnost, zakon, materinstvo … pod pozitivnim vplivom, zato bodo vsa prizadevanja na navedenih področjih uspešna.

Pomembno je, da uživate v lepih stvareh in se zavedajte, da si zaslužite vse dobro. V tem času se posvetite tudi sami sebi, poskrbite za svoje telo, s kakšno masažo, privoščite si sprehod v naravo. Čas je tudi ugoden za odlično čustveno in fizično zdravje.

V tem obdobju bo z nami nadangel Gabriel, ki ga lahko kadar koli prikličete za pomoč pri ustvarjalnih idejah ter da vam da pogum in priložnost, da ideje tudi izrazite.

Tretja triada tedna (petek – nedelja) nam lahko postreže z nečem novim na ljubezenskem področju. Čas bo ugoden, da v naše življenje vstopi nova oseba, kar bi bilo lahko obetajoče se ljubezensko razmerje. Lahko pa bo ponovno vzplamtela zaljubljenost v sedanjem razmerju. V tem obdobju boste verjetno zaznali pozitivna čustva, kot so veselje, radost in sreča.

To bo tudi obdobje, ki bo prineslo izjemno močne psihične sposobnosti, še posebej jasnočutnost (intuitivni občutki). Bogate čustvene izkušnje bo spremljala duhovna rast in boste prišli do spoznanja, da vaša bližnja oseba predstavlja dušno partnerstvo.

Čas je ugoden za dograjevanje na duhovnem področju in duhovno rast, razširjena pa bo tudi naša notranja intuicija. Izkoristite ugodne energije in se posvetite sebi.

V tem obdobju se bo morda pri marsikomu pojavila ideja, misel oziroma razmišljanje glede spremembe bivanja. Torej, če je ideja in razmišljate o selitvi že prisotna, bo to pravi čas, da o tem temeljito razmislite in potegnete zaključke.



Vsem želim kar največ Vaš Guardian
 
Forum » Glavna kategorija » Tedenske napovedi » Teden: 02.06.-08.06.2014 (Angelska napoved aktualnega tedna)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: