[ Nova sporočila · Registrirani člani · Pravila foruma · Najdi · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Glavna kategorija » Tedenske napovedi » Teden: 26.05. - 01.06.2014 (Tedenska angelska napoved)
Teden: 26.05. - 01.06.2014
ModriportalDatum: Ponedeljek, 26.05.2014, 16:33 | Message # 1
Lieutenant colonel
Skupina: Administrator
Sporočil: 108
Status: Offline

Tukaj je angelska napoved za trenutni teden

Prva triada tedna (ponedeljek - torek) bo marsikdo razmišljal o nekem pomembnem razmerju, predvsem ljubezenske narave, čeprav bo šlo lahko le za globoko platonično prijateljstvo. V tem obdobju bo ključnega pomena, da v odnosu razvijete zaupanje, zato z nekom v svoji bližini lahko mirno delite svoja čustva.
 
Bo tudi čas, da morda sprejmete pomembno odločitev o svojem življenju. Namreč zaključki, do katerih boste prišli, bodo zelo vplivali na vašo bodočnost, zato je še toliko bolj pomembno, da res skrbno pretehtate svoje možnosti, da jih boste premislili in da boste preverili, ali ste jih sposobni izpeljati.
 
Prav mogoče je, da se bo pri marsikomu pojavila potreba po ravnovesju, ki bo vodilo v izboljšanje zdravja in počutja. Morda pa bo začetek tedna komu prinesel tudi temo o poroki.

Sredina tedna torej v obdboju druge triade tedna (sreda - četrtek) bo kot rezultat boljšega razumevanja in zaupanja v razmerju ali drugem tesnem odnosu prinesla še poglobitev tega odnosa. Prijateljstvo se bo nadgradilo in bežni odnosi se bodo lahko razvili v resna razmerja, v katerih se bo razvila obojestranska ljubezen, spoštovanje in razumevanje.

Če se je odnos pred časom zaradi določenih sporov ohladil, potem lahko pričakujete, da se bo Vaš odnos se še naprej zdravil in nadaljevanje zveze je še vedno mogoče. Zato zdaj ni primeren čas za razdiranje razmerja, kajti velika verjetnost je, da se bodo spori končali in pripravljenost za oproščanje bo na zelo visoki ravni. Udejanjite vajine skupne zamisli in ideje.

Obdobje tretje triade tedna (petek - nedelja) nakazuje delno mirovanje in čas, ko je priporočljivo preveriti načrte in pogledati zadeve z novega zornega kota. Pri tem se vprašajte, ali je mogoče, da bi drugačen pristop bolje deloval. Gre le za začasno ustavitev, ki vam bo omogočala, da v tem dodatnem času ponovno razmislite o svojih smernicah.

Morda bi veljalo razmisliti o tem, da bi sedaj zanemariti pravila in izstopiti iz ustaljenega toka ter oprijeti izbranih edinstvenih prepričanj in vedenja. To bo tudi čas, da ste radodarni s časom, pozornostjo in darili, kajti stvarstvo vam bo to stokrat povrnilo. Kot rezultat tega lahko pričakujete nepričakovane življenjske spremembe in nenavadne rešitve. Izkoristite svojo moč, ki tiči v resničnem jazu in bodite potrpežljivi.



Vsem želim kar največ Vaš Guardian
 
Forum » Glavna kategorija » Tedenske napovedi » Teden: 26.05. - 01.06.2014 (Tedenska angelska napoved)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: