[ Nova sporočila · Registrirani člani · Pravila foruma · Najdi · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Glavna kategorija » Tedenske napovedi » Teden: 19.05. - 25.05.2014 (Tedenska angelska napoved)
Teden: 19.05. - 25.05.2014
ModriportalDatum: Nedelja, 18.05.2014, 19:52 | Message # 1
Lieutenant colonel
Skupina: Administrator
Sporočil: 108
Status: Offline

Tukaj je angelska napoved za prihajajoči teden

Prva triada tedna (ponedeljek – torek) lahko marsikomu prinese nagrado za neko določeno veščino, delo, projekt … Bo pa tudi primeren čas za učenje vsega, kar je potrebno vedeti o tej tematiki, projektu … Morda bo potrebno se vpisati v kakšen tečaj, se vrniti v šolo, lahko pa da bo potrebno preko priročnikov pridobiti določeno novo znanje na tem področju.

Verjetno ste se obvezali, da se boste učili o svojem poslu, svojem poslanstvu ali projektu. Vedite, da ste brez dvoma na pravi poti, vaše lastnosti – predanost, veščina in nadarjenost – so cenjene in bodo kmalu nagrajene.

Morda bo potrebna večja strokovnost, marljivost in pozornost, namenjena podrobnostim.

Za marsikoga bo obdobje druge triade tedna (sreda - četrtek) pomenilo, da se nahaja bodisi na zaključku projekta ali pa na razpotju, tik pred tem, da sprejme odločitev o pomembni spremembi. To pomeni, da je potrebno zadevo, situacijo, projekt ipd. ponovno preveriti in ovrednotiti. Potrebna bo premišljena presoja o svojem življenju in se potem samozavestno odločiti o izbiri.

Če se kakšna vaša zadeva rešuje na sodišču, bo v tem obdobju dobila epilog in se razpletla v vašo korist.

To bo tudi ugodno obdobje za življenjske odločitve, čas za spremembo poslovne poti ali službe. Čas je torej za premikanje v drugo smer in nov začetek.

zadnji triadi tedna (petek – nedelja) se lahko pojavijo nove vznemirljive priložnosti. Za marsikoga bo to rudi priložnost za napredek na življenjski poti in čas za spremembo življenja.

Bodite pozorni, saj so na vidiku nove ustvarjalne in navdihujoče možnosti poslovne poti. Zelo pomembno je, da z navdušenjem sprejmete nove zamisli in tveganje, da bi sledili svojim sanjam. Če želite spremeniti svoje življenje, je sedaj več kot ugoden čas za to.

Kdor razmišlja o novi samostojni poti, je sedaj ugoden čas za ustanovitev  podjetja, možna je nova boljša služba oziroma napredovanje. Bodite pozorni na neko vznemirljivo novico, ki bo, če ji boste dali dovolj veliko mero pozornosti in odreagirali pravočasno in v pravo smer, pomenila nov svež začetek.

Pokličimo na pomoč nadangela Jeremiela

V tem obdobju bo z nami nadangel Jeremiel, ki nam pomaga oceniti naše življenje tako, da se lahko jasno odločimo za primerne spremembe. Za pomoč lahko torej pokličemo tega nadangela, še najbolje je kje v samoti v naravi, s koščkom papirja in svinčnikom v roki. Pomagal nam bo pregledati, kje je potrebna preobrazba, zdravljenje ali sprostitev.



Vsem želim kar največ Vaš Guardian
 
Forum » Glavna kategorija » Tedenske napovedi » Teden: 19.05. - 25.05.2014 (Tedenska angelska napoved)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: